Karin Wyrtz

Hestefysioterapeut

Sadelprøvning

Sadelprøvning:
Du kan uforpligende prøve en eller flere af vores sadler med henblik på køb nu eller senere. Med baggrund i hvad du og din hest har behov for, finder vi en løsning der kan passe jer. Jeg kan få alle sadler hjem så du kan komme til at prøve dem på din hest. Har du eller din hest særlige behov kan en sadel laves helt efter jeres ønsker.

Finder du en sadel du gerne vil købe, tilpasser jeg den med det samme. Du har altså en sadel at ride i med det samme. Hvis du har behov for noget særligt, der skal laves specielt til dig, kan der være ventetid på sadlen, men jeg forsøger som udgangspunkt at sørge for, at du har en sadel du kan bruge indtil din egen sadel er klar.

Der er 14 dages fuld returret og prøvetid når du køber en sadel hos Saddle Exchange. Det betyder at du i ro og mag kan teste om sadlen dækker jeres behov i det daglige. Finder du i løbet af de 14 dage ud af at du har brug for noget andet end den model du har købt, bytter vi sadlen uden anden betaling end en evt. merpris.

Pris for en sadelprøvning:
1 sadelprøvning på samme adresse: 1050,-
2 sadelprøvninger på samme adresse: 1025,-
3 sadelprøvninger på samme adresse: 1000,-
4 sadelprøvninger på samme adresse: 975,-
5 sadelprøvninger på samme adresse: 950,-
6 sadelprøvninger på samme adresse: 925,-
7 sadelprøvninger eller der over på samme adresse: 900,-
Sadelprøvning på Højriis: 850,-

Kørsel deles ud mellem kunder på den pågældende rute: 3,53kr/km
Ved køb af sadel gives en rabat på sadelprøvningen på 300,-

Saden købes hos og betales direkte til Saddle Exchange i England.
Sadelprøvning og kørsel afregnes på dagen med mig.

Til sadelprøvningen er det vigtigt at hestens sædvanlige rytter kan deltage og det er en god ide hvis underviser/træner også er til stede.
Desuden bør den betalende part også være tilstede såfremt rytteren ikke er det. Eks. Ved pony/junior ryttere. Dette for at undgå misforståelser af nogen art.

Sørg for at have dine stigremme og bøjler klar og gerne gjorde i forskellig længde.

Du kan se hele Saddle Exchange udvalg af sadler på deres hjemmeside her.