Karin Wyrtz

Hestefysioterapeut

Sadelservice

Sadelservice - tjek og justering af Saddle Exchange sadler:
Heste der går med en sadel der passer udvikler deres muskler. Det betyder at sadlen efter noget tid holder op med at passe. Med sadler fra Saddle Exchange er det ikke noget problem da bommen og stopningen kan justeres.
Sadlen vurderes og tjekkes på hesten og under rytter. De fleste justeringer kan laves på stedet. Kun hvis sadlen kræver en total omstopning bliver jeg nød til at tage den med.

Vi anbefaler vores kunder at nye sadler bliver tjekket inden for to til tre måneder og efterfølgende en til to gange om året. Ved den første sadelservice betaler du kun for tjekket, justeringerne er gratis.

Pris for sadeltjek:
1 sadeltjek på samme adresse: 650,-
2 sadeltjek på samme adresse: 625,-
3 sadeltjek på samme adresse: 600,-
4 sadeltjek på samme adresse: 575,-
5 sadeltjek på samme adresse: 550,-
6 sadeltjek på samme adresse: 525,-
7 sadeltjek eller der over på samme adresse: 500,-
Sadeltjek på Højriis: 450,-

Kørsel deles ud mellem kunder på den pågældende rute: 3,53kr/km

I forbindelse med behandling vil jeg gerne udføre et kort sadeltjek. Tjekket er gratis og du betaler kun for eventuelle justeringer.
Ved et kort tjek ses hesten ikke i ridning, derfor anbefaler jeg, at du booker en selvstændig tid til sadeltjek, hvis der er større problemer med sadlen.

Priser for justeringer:
Justering af stopning: 300,-
Justering af sadelbom og stopning: 500,-
Fuld omstopning (sadlen skal med mig hjem): 1500,-

Jeg kigger gerne på din sadel selv om den er af andet mærke end Saddle Exchange, men jeg foretager ikke justeringer på den.